Over CreAnoeska

Over CreAnoeska

Creatief met bloemen & meer.

De winkel aan de mooie markt van Geertruidenberg is een winkel met sfeer en uitstraling. “Moet je kijken dit is leuk”, is de meest gehoorde reactie. Heerlijk! CreAnoeska verkoopt bloemcreaties, kransen, originele cadeau artikelen, homedecoraties en ook materiaal om zelf mee aan de slag te kunnen. Doordat we alles zelf maken en originele dingen bedenken is het aanbod in de winkel steeds vernieuwend en uniek.

Bovendien zijn er creaties in elke prijsklasse, van een lief bloemstukje van enkele euro’s tot een prachtige opgemaakte vaas die iets meer mag kosten. We zijn flexibel, een klant kan een eigen schaal door ons op laten maken of terwijl u winkelt een creatie naar eigen wens aan laten passen. 

In de regio Geertruidenberg bezorgen wij zelf. Voor bezorgingen verder weg kunt u ook bij CreAnoeska terecht. Hiervoor zijn wij zijn aangesloten bij een landelijk netwerk van lokale bloemisten.

Ook voor een workshop kunt u bij ons  terecht. Gezellig met een groep onder begeleiding een eigen creatie maken. Kom snel een keer langs in de winkel!