Gastenboek

Er zijn 15 berichten gevonden.

Nieuw bericht toevoegen

Bericht van Judith op 24 september 2021 om 18:47

Net verhuisd zijnde, besloot ik eens te gaan kijken bij het super gezellige winkeltje aan de Markt. Snoezig klein bosje roosjes gekocht wat prachtig werd opgemaakt met volop groen. Ik werd fijn geholpen èn het is ook nog eens betaalbaar. Zó de moeite waard. Er is niet heel veel in Geertruidenberg qua winkels maar CreAnoeska is er en is echt héél leuk!
Heel veel succes!���

Hartelijke groeten,
Judith�


Bericht van Joke De Wit op 25 september 2020 om 15:27

Vandaag een heel mooi droogboeket gekocht in oranje rood bruin tinten.Zo blij mee.Joke


Bericht van Peters op 13 april 2020 om 19:18

Hallo creanoeska

Had een boeket besteld voor dochter en vriend en Tim, dacht dat jij deze dinsdag zou leveren maar aangezien je weet van de omstandigheden van hun vind ik het super dat je het toch tweede paasdag heb geleverd ,het was geen boeket maar je heb er een super oplossing voor bedacht en dat vind ik een compliment waard, daar wij vanuit Huissen ivm de Corona niet naar Brabant kunnen komen , super nogmaals bedankt...


Bericht van Hannie vermeulen op 12 mei 2019 om 17:59

Gisteren m'n nieuwe kussens opgehaald. Ze zijn prachtig en ik ben er reuze blij mee.Dank je wel voor het maken Anoeska en tot ziens. Groetjes,Hannie


Bericht van José van Dongen op 12 december 2018 om 10:55

Beste Anoeshka, ik heb met veel plezier deelgenomen aan de workshop vorige week vrijdag. Ik heb nu een mooi en bijzonder kerststuk staan! Mijn late verjaarscadeau is een succes! Kan ik op een lijst geplaatst worden om berichten van jullie te ontvangen? Bedankt en graag tot ziens! Hartelijke groet, José van Dongen


Bericht van Nynke op 3 december 2018 om 11:59

Bruine kussens besteld. Snel binnen (ondanks Black Friday) en erg mooi geworden. Bedankt!


Bericht van Debora Kroon op 13 november 2018 om 11:21

Prachtig bloemstuk gemaakt, veel vers groen en complimenten voor je super leuke winkel:hebberig word je ervan..... Bedankt voor de gezellige avond.


Bericht van Linda Spuls op 21 juni 2018 om 21:35

Zeer tevreden over CreAnoeska! Bestelling zou misschien niet op tijd binnen zijn voor Vaderdag.Er is alles aan gedaan om het toch waar te maken. Ben continu op de hoogte gehouden en Anoeska kwam het zelf bij mij thuis afleveren. Top service!


Bericht van Zilla van Zon op 13 december 2017 om 22:10

Wat een geweldig leuke avond heb ik gehad! Dank jullie wel voor het warme welkom, de rijke keuze aan materialen voor de kerststukken en vakkundige begeleiding.


Bericht van Ineke op de Dijk op 10 december 2017 om 11:02

Ik wil jullie vriendelijk bedanken voor de gezellige workshop's die wij mee mochten maken.
Weer een mooi stuk op tafel.
We hopen nog vaak naar jullie toe te mogen komen om heerlijk te freubelen.
Nogmaals bedankt.
Gr Ineke


Bericht van Leontien op 30 juni 2016 om 10:28

Wat een mooi kaartje kwam er binnen. En zo'n snelle levering! Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt CreAnoeska!


Bericht van Hannie Vermeulen op 24 juni 2016 om 14:23

Heel mooie kussens gekocht ..beetje Engelse style.
Staan prachtig op onze bordeaux bank.
Dank je wel , ik kom zeker terug !!


Bericht van Brechje op 11 juni 2016 om 16:16

Hele mooie verjaardagskalender gekocht met krijtbladen. Erg bij mee, echter bleek later dat we een maand miste. Hierover gemaild en binnen een week hadden we de maand die we miste kosteloos toegestuurd gekregen. Harstikke fijn, nu is hij helemaal compleet. Goeie service!


Bericht van Karin op 19 juni 2015 om 14:57

Wat een gezellige winkel! Zoveel leuke en originele dingen! Ik word er altijd een beetje hebberig van maar ook om cadeau te geven aan iemand.
De workshops zijn ook erg leuk en gezellig. Aan het einde van de avond gingen wij met een voldaan en trots gevoel naar huis (of je hier nu talent voor hebt of niet). Het resultaat deed ons (en het thuisfront)versteld staan!


Bericht van Ans van Onzenoort op 3 april 2014 om 16:47

Super tevreden over het bloemstuk wat je voor ons hebt gemaakt buurvrouw. We zullen zeker een volgende keer aan je denken. Groetjes Fam. van Onzenoort


Nieuw bericht toevoegen